۱۳۹۶/۰۷/۲۵ ۷:۳۵:۴۶ قبل از ظهر
خانه >> پایگاه آموزش >> رازهای موفقیت >> طرح توجیهی و کارآفرینی تولید الکل از خرما


طرح توجیهی و کارآفرینی تولید الکل از خرما
طرح توجیهی و کارآفرینی تولید الکل از خرما

طرح توجیهی و کارآفرینی تولید الکل از خرما

طرح توجیهی و کارآفرینی تولید الکل از خرما
طرح توجیهی و کارآفرینی تولید الکل از خرما

عنوان پروژه :  طرح توجیهی و کارآفرینی تولید الکل از خرما

قالب بندی :  PDF

قیمت :   رایگان

دانلود: طرح توجیهی و کارآفرینی تولید الکل از خرما

شرح مختصر :نخستين بار، ابوبكر محمدبن زكرياي رازي پزشك و شيميدان ايراني از تقطير شراب در قرع و انبيق ، مادهاي بدست آورد كه آن را الكحل نام نهاد؛ پس از مدتي ،” دكتر وانديك “آمريكايي واژه الكحل را به الكل تبديل كرد.امروزه اين ماده ، به نام اتيلن الكل ، الكل معمولي ، الكل اتيليك ، روح الخمر ، الكل شراب ، اتانول ، نتيل كربينول ، جوهر شراب ، الكل كشمش ،ئيدروكسيل و… مشهور است. الكل ،آبگونهاي است فرار ، بيرنگ ، با بويويژه و مزه سوزان ، رطوبت گير و از آب سبكتر است. وزن ويژه يا جرم حجمي آن 0,795تا ، 0,8در فشار متعارفي ، نقطه جوش آن 78,53تا78,5درجه سانتيگراد و نقطه انجماد آن ، 114درجه سانتيگراد است. ازاينرو ، آن را در دماسنجهايي كه براي سنجش سرما بكار ميرود، استفاده ميكنند. الكل جامد در 130درجه سانتيگراد گداخته ميشود. قابليت حل شدن اتيل الكل در آب بسيار زياد است و به هر نسبت با آب مخلوط ميشود. از آميختن آب و الكل ، كمي گرما هم توليد ميشود، الكل يكي از حلالهاي بسيار خوب است ، يد ، كافور ، عطرها ، عسل و … را در خود ناپديد ميكند. الكل به غير از آب ، در اغلب حلالهاي آلي محلول است .الكل خاصيت گندزدايي دارد و آلبومينها را منعقد ميكند

همچنین ببینید

کسب درامد از ترجمه

درآمد از ترجمه تخصصی انگلیسی و فارسی اگر به زبان انگلیسی تسلط دارید و یا …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Security Code(کد امنیتی): *